La conquesta de l’equilibri abans de caminar

Com han anat aquests dies descobrint el món dempeus? Estic segura que has explorat moltíssim, atrevint-te a anar d’un costat a un altre, agafant-te del sofà, dels mobles, del llit… És possible, fins i tot, que hagis pujat i baixat alguna escala! Per ara sempre agafada/t, això sí. El teu món ha canviat moltíssim, el teu camp visual és molt diferent al que tenies un temps abans, i vas descobrint i recollint informació per tot arreu. Explores, investigues, indagues, toques, experimentes… i amb tot això aprens molt.

Ara que tens tanta seguretat en aquesta etapa, conqueriràs la següent: l’equilibri dret/a, sense agafar-te enlloc. No et sembla increïble? Jo sé que ho serà! Així que ara vaig a parlar-li a la mare i/o al pare sobre com és la conquesta de l’equilibri abans que comencis a caminar, amb intenció de que visqueu una experiència preciosa junts, gaudeix!

Llegeix tot l’article a: https://letsfamily.es/bebes/conquista-equilibrio-antes-caminar-bebe/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp