Com aprèn a caminar el nadó: la marxa estable


El punt en què ens trobem ara és que el teu bebè ja és capaç de posar-se dempeus, sense subjectar-se a res, i mantenir-se estable: ha aconseguit assolir l’equilibri en bipedestació. És una posició que, al principi, sostindrà per pocs segons, tornant ràpid a terra. Progressivament adquirirà l’equilibri i control suficients per quedar-se estones més llargues dret. Imagines què ve a continuació, oi…? Els seus primers passos! En algun moment aixecarà un peu i el desplaçarà una mica cap endavant!

El moment d’aprendre a caminar sol ser molt esperat, així que m’agradaria explicar-te algunes coses importants a tenir en compte per poder gaudir-ho sense interferir en el seu desenvolupament.

Ho pots llegir en aquest article: https://letsfamily.es/bebes/como-aprende-a-caminar-bebe/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp