Educació respectuosa i conscient

Segurament, al trobar-te amb el teu petitó o petitona al centre de la teva nova vida com mare o pare, et deus haver preguntat diverses vegades sobre quin tipus d’educació li vols oferir al llarg del seu desenvolupament. Potser has visualitzat situacions del futur com, per exemple, com voldries que fos la vostra relació, quines coses li agradaran, quins jocs o activitats compartireu, quins hàbits o tradicions familiars tindreu, i un llarg etcètera.

Estic segura, a més, que el fil conductor de tot el que et puguis imaginar és el mateix: desitges que la teva filla o fill creixi feliç i se senti estimat/da. Com no hauries de pretendre això, oi? Així que, des d’aquí, des d’aquesta emoció a la panxa al veure l’increïble projecte que tens a les mans, m’agradaria parlar-te de l’educació conscient i respectuosa.

Pots llegir tot l’article a: https://letsfamily.es/bebes/educacion-respetuosa-y-consciente/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp