La figura de la mare o el pare en l’educació

Saps que ets la referència principal per a la teva filla o fill, oi? Tens clara la teva enorme responsabilitat al desenvolupar el paper de mare o pare d’una personeta. Ara bé, t’has preguntat quin tipus de referent vols ser? Has intentat posar consciència en la multitud de situacions que es van donant dia a dia, per petites que siguin? Et fixes en com la teva disposició personal de cada moment determina com actues davant d’una situació?

No és el mateix trobar-se un gerro d’aigua per terra quan tens energia i estàs en calma, que quan has passat un dia difícil i només t’agradaria descansar, oi? És clar que no, i és molt important ser-ne conscient. Així que posa’t ben amunt en l’escala de coses a tenir en compte i cuidar per al benestar dels teus petits i petites, perquè en aquest camí de criança i educació, tot passa per tu.

Pots llegir tot l’article a: https://letsfamily.es/papas-y-mamas/figura-mama-papa-educacion-de-los-hijos/

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp